Over ons

Reizen Sys is een autocarbedrijf en reisbureau opgericht in maart 2014.
Zaakvoerders zijn Christophe Sys, Emmely De Feyter en Philippe Sys.

Christophe heeft reeds 10 jaar ervaring in de sector als autocarchauffeur.

Emmely staat in voor de administratie en boekingen. Haar stem krijg je dus te horen wanneer je telefonisch uw reis reserveert.

Philippe Sys heeft de verantwoordelijkheid van onze goederentransport. Hij heeft zijn eigen bedrijf sedert 2012 en is nu samen met Reizen Sys één firma geworden.

Sinds kort hebben wij dus één overkoepelende firmanaam: SYS BVBA.

Wat zijn onze activiteiten?

Wij bieden dagreizen, citytrips en meerdaagse begeleide reizen aan, steeds met een gids vanuit België die zeer bekwaam is en over de nodige kennis beschikt van uw bestemming.
Als jong bedrijf willen wij op hoog niveau autocarreizen aanbieden in Europa. Hoogwaardige hotels en een luxe autocar zijn hierbij prioriteit.

Onze troeven

Onze autocars hebben de volgende kenmerken:

Chauffeurs worden gekozen op basis van hun ervaring en hebben een goede opleiding die jaarlijks worden bijgeschoold. Ze gaan perfect met klanten om, volgen steeds de verkeersregels en passen strikt de wet toe op basis van rij- en rusttijden. Zo kunnen zij uw vakantie zo aangenaam mogelijk maken. U kan steeds bij onze chauffeur(s) terecht voor problemen, opmerkingen, vragen, suggesties enz...

Hotels worden gekozen op basis van onze kennis en ervaring. Enkel door zelf op inspectie te gaan kan je echt de kwaliteit nagaan. Referenties op het internet geven niet altijd garantie op een goed hotel. Wij houden rekening met het aantal sterren, de ligging en uiteraard de prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij het verschil kunnen maken en dat u bij ons de perfecte vakantie/dagreis zal beleven.

Tot dan op één van onze volgende reizen!

Christophe, Emmely en Philippe